Otvoritev razstave METAMORFOZE

dne 18.01.2019

v prodajni galeriji M-store, Simon-Dach-Straße 1, Berlin

Vljudno vas vabimo na otvoritev razstave METAMORFOZE, ki se bo v petek odvijala v času Berlinskega tedna mode. Na razstavi bodo predstavljene torbe modne oblikovalke Neli Štrukelj (Nelizabeta), ki so nastale v sodelovanju z berlinskimi umetniki.

Otvoritev razstave bo v petek, 18. januarja 2019 od 17h do 22h v prodajni galeriji M-store, Simon-Dach-Straße 1, Berlin.

Ne zamudite noči polne umetnosti, zabeve in glasbe!

Veselimo se srečanja z vami!

Projekt "METAMORFOZE" apelira na transformacijo, tako ljudi kot objektov, ki se zgodi s postavitvijo v novo kulturno okolje. Nelizabetine torbe Zvezda so sestavljene iz modularnih enot, ki jim dajejo edinstveno geometrično strukturo in reliefno tridimenzionalno površino.

Izbrana umetniška dela sodelujočih berlinskih ustvarjalcev je Neli natisnila na cerado in iz njih sestavila torbe. V procesu sestavljanja modularnih enot se izvorna podoba transformira in dobi popolnoma nov značaj. 

Poleg kolekcije torb nastalih s prepletanjem kreativnosti sodelujočih oblikovalcev bodo na razstavi na ogled tudi modne fotografije berlinske fotografinja Sarah Engler, ki je unikatne torbe ujela v objektiv.